Dear Customer,

Thank you for your request for Material Safety Data Sheets. Any of our non-chemical
produetsi.e. plastic color discs or cubes, glassware, etc.) do not require a MSDS because these
items are "Articles” (per OSHA's Hazard Communication Standard, 29 CFR 1910.1200
(bYS5)(iv)). The following product(s) do not require MSDS(s):

Aquachek Pool and Spa Test Stips

Sincerely,
Hach Company
Product Compliance Team
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